☞ OSUUSKUNTAMME TOIMINTA ☞
PÄÄTTYI 31.12.2019.

Kiitämme kaikkia asiakkaita hyvästä yhteistyöstä
ja toivotamme hyvää jatkoa!

website templates


Kieli- ja
neuvottelutuki

Mobirise

Ranskan kieli maailmassa

Tietoa frankofoniasta

Mobirise

Työ- ja johtamiskulttuurien eroista Ranskan ja Suomen välillä

Mobirise

Ranskalainen työkulttuuri
pähkinänkuoressa

Mobirise

Ranskalainen johtamiskulttuuri
ulkopuolisten silmin

Miksi kieliapua?

Äidinkieleni on ranska. Olen pitkään asunut ja työskennellyt Suomessa ja lisäksi pärjään sujuvasti suomen sekä englannin kielellä. Olen ollut mukana kansainvälisissä tehtävissä, joissa opin paljon työkulttuureista ollessa tekemisissä eri kansalaisuuksien kanssa. Vuosien varrella olen myös tehnyt lukuisia käännöstöitä niillä kolmella kielellä.

Yrityksesi voisi saada selvästi etua kielivahvuudestani sekä monipuolisesta kulttuurien tuntemuksesta. Kielten ja kulttuurien hallitseminen asioiden hoitamisessa:
- lisää selvästi nopeutta ja joustavuutta
- helpottaa kansainvälistä kommunikointia
- parantaa asiakaspalvelun toimivuutta
- yrityksen kilpailukyky ja menestyksen mahdollisuudet paranevat.

Miksi apua neuvotteluihin?

Tekniikan asiantuntijuuden ja projektinjohtamisen lisäksi minulla on vahva kokemus sopimus- ja asiakasneuvotteluista ja pystyn ratkaisemaan vaikeita käsitteitä ja löytämään monivaiheisia ratkaisuja. Kauppa on hyvä tehdä, kun molemmilla osapuolilla on täysi varmuus ja ymmärrys siitä, mitä tulee tapahtumaan. 

Vahva ja monipuolinen osaaminen kauppaprosessissa nopeuttaa kauppaa ja tekee siitä turvallista. Jälkikäteen hinnan sovittelut oikeusteitse tai kauppojen purkamiset ovat varsin kalliita verrattuna ammattitaidon hyödyntämiseen käyttöön jo kaupanteon yhteydessä.
Kaipaako yrityksesi lisää apua ranskankielen ja ranskalaisen työkulttuurin tuntemuksen hyödyntäen? Entä kohdennettua ja tehokkaampaa apua neuvotteluihin? Ota ihmeessä yhteyttä:

Tai jätä viesti, vastaamme pian:

info@ouluntietotaito.com